Silk’n

Ideja o brendu javila se pre 10 godina kada se grupa naučnika i inženjera iz sveta poznatih po svojim dostignućima u estetici, okupila kako bi tržistu ponudila aparate koji se mogu koristiti u komforu doma. U ovom momentu Silk'n je globalni lider u proizvodnji profesionalne opreme za negu lica i tela, a koja je u potpunosti prilagodjena uslovima kuće.Sem ulepšavanja i nege, Silk'n vodi računa i o zdravlju, pa uz dosta aparata iz prodajnog programa ovog proizvođača moguće je kvalitetno rešiti i ove vrste problema.

Trajni efekati korišćenja

Hpl (Kućno pulsirajuće svetlo) /eHpl aparati za epilaciju Odličan i inovativan dizajn uz jednostavno korišćenje su prednosti koje Silk'n nudi svojim korisnicima. Svi naši aparati su klinički ispitani. Eminentni dermatolozi to potvrđuju i stoje iza imena kompanije i njenih rezultata. Aparati za epilaciju uz naprednu Hpl ili eHpl tehnologiju trajno odstranjuju neželjene dlačice sa ciljanih zona, čineći kožu svilenkasto mekom I čistom.

Nega lica

Silk`n je ime koji uliva poverenje kada govorimo o aparatima za negu lica za kućnu upotrebu i jedan je od prvih brendova koji su postavili ovaj program u svetu. Našim aparatima Face tite i ReVit imaćete uvek negovanu kožu,a blistav izgled bez bora je lako postići,uz dugotrajne efekte. Ono sto je najbitnije da ćete u uslovima vašega doma, uštedeti novac za odlazak u salone, pa ćete svoje slobodno vreme moći da iskoristite na mnogo lepši način.

Unisex linija

Silk`n misli i na jači pol ,a dokaz za to je posebna linija aparata,koja obuhvata Hpl aparat za epilaciju Silk'n Glide Unisex i dodatne sitne uredjaje za negu lica i tela. Silk'n Glide Unisex je prvi aparat za epilaciju proizveden za muškarce ,gde ćete udobno i bezbedno, uz 5 nivoa energije koje aparat poseduje, imati brz efekte korišćenja - aparat uklanja do 92% dlaka.

Top