Profi Care

Mlada kompanija predstavljena na sajmu u Berlinu 2017. godine. Brend Proficook nošen krilima uspeha koji su osvojili kod mnogih klijenata širom sveta zbog dopadljivog dizajna i prvoklasnih materijala, odlučio se da formira novi brend koji se bazira na nezi lepote i zdravlja.

Samo ona

Aparati prilagođeni nezi lepšeg pola. Sve što moderna dama može poželeti u ovom segmentu, Proficare ima da ponudi. Dizajn je dopadljiv, upotreba izuzetno laka i što je još bitnije lako održavanje aparature radi dugog veka trajanja.

Samo on

Nega za muškarce postaje pravo zadovoljstvo uz Proficare aparate. U službi muške lepote Proficare je ponudio veliki izbor trimera i brijača za muškarce. Napravljeni su od najbojih materijala, imaju ergonomski dizajn i većina se mogu slobodno koristiti pod tušem.

Više od vage

Nova linija kućnih vaga Proficare ima veoma atraktivan dizajn i lako se uklapa u svaki stil kupatila. Vage imaju ne samo futuristički dizajn nego i futurističke funkcije. Povežite vase pametne telefone sa kućnom vagom. Potrebno je samo učitati besplatnu aplikaciju Proficare koja vodi računa o vašoj liniji umesto vas!

Zdravlje zuba

Svima je jasno da zdravlje zuba nije samo estetika, nego i bitno zdravstveno pitanje. Ovaj problem brend proficare rešava se dva aparata za negu usne duplje. Za lep dah i osmeh, tu je Proficare.

Top