Philips

Poboljšanje života ljudi kroz značajne inovacije. To je naša misija. Naše razumevanje o tome kako osvetljenje utiče na ljude omogućava nam da stvaramo proizvode koji čine ljude srećnijim, sigurnijim i produktivnijim.

Dizajn za svaki enterijer

Philips nudi više od osvetljenja. Inzenjeri Philipsa su se potrudili da oplemene kako unutrasnji tako i spoljasnji prostor kroz nekoliko bitnih segmenata: dekorativno, dečje i spoljašnje osvetljenje.

Osvetli svoj spoljni svet

Osvetlite fasadu Vaše kuće tako da blista noću ili drugi spoljašnji prostor, osvetljavajući najistaknutije delove koji će stvoriti pravi ambijent za uživanje i nezaboravne večeri sa prijateljima i porodicom.

Za dečije osmehe

Svetiljke dostupne u različitim bojama i uzbudljivom dizajnu, pomažu u stvaranju sveta koji podstiče decu da rade ono što najviše žele – da uživaju, zabavljaju se i budu kreativni. Korišćeni su samo najkvalitetniji materijali i dizajn osmišljen od Philips-ovih stručnjaka.

Disney

Philips u saradnji sa magičnim svetom Disney-a kreira svetiljke za najmlađe. Uz njihovu maštu i kreativnost ima moć da transformiše spavaće sobe u svetove čuda. Neka Vaša deca pred spavanje kažu laku noć Mikiju, Mini ili Winnie poo i ostalim omiljenim Disney-jevim likovima, dok su za one hrabrije Star Wars i Avengers junaci.

HUE

Pretvorite Vaše svakodnevno osvetljenje u jedinstveni doživljaj. Igrajte se sa bojama ili sinhronizujte osvetljenje sa Vašom muzikom, TV-om ili igricama. Pretvorite Vaše dnevne navike u trenutke u kojima uživate. Podesite atmosferu. Promenite ambijent. Osetite razliku. Osećajte se bolje. Kontrolišite svetlost u Vašoj kući sa godišnjeg odmora uz pomoć interneta i Philips HUE pametne rasvete. Igrajte se sa svetlošću!

Ušteda!

Philips sijalice i osvetljenje, kombinacija su prekrasnog svetla i izuzetno dugog veka trajanja što čini uštedu na duži vremenski period. Kreirajte pravu atmosferu difuznog svetla od toplo belog (2200K) do belog, energičnijeg svetla (6500K). Od klasičnih sijalica do LED sijalica najnovije generacije. Dostupne su u raznim oblicima i veličinama, pa ćete zasigurno pronaći sijalicu koja tačno odgovara Vašim potrebama.

Top