Panasonic

Brend PANASONIC nastao je 1955. godine, ime u službi proizvodnje zvučnika grupacije Matsushita Electric Industrial Co.Ltd. Ono predstavlja simbiozu značenja reči PAN i SONIC, što zapravo znači prenošenje svetu, zvuka kreiranog od strane kompanije. Od 2008. godine Panasonic postaje ime cele korporacije.

Kuhinja

Panasonic u svojoj bogatoj ponudi ima veliki broj aparata za kuhinju, kako malih tako i velikih. Ponudu malih kućnih aparata krasi dobar kvalitet materijala i dizajn u slozi sa novih tehnologijama, a po korektnim cenama.

Za nju

Lepši pol uvek je posebnu pažnju poklanjao svom delikatnom izgledu. Sa ovim na umu, Panasonic je razvio seriju aparata za žene. U ponudi su brijači i epilatori. Ideja iza cele serije proizvoda je da nastavimo da gajimo taj kult ženske lepote i gracioznosti u korist svih.

Za njega

Izreka kaže-Muškarci će uvek biti muškarci. Iako je pravilo da manje vode računa o svom izgledu nego nežniji pol, moderna vremena nas uveravaju u suprotno. Da pravi muškarci koriste Panasonic govori i činjenica da je oficijelni brijač tima Toronto blue Jays je upravo Panasonic.

Top