O nama

CTC-UNIT d.o.o. je jedna od vodećih kompanija na srpskom tržištu koja se bavi uvozom, izvozom i veleprodajom. Kompanija je osnovana 2000. i od tada se posvećeno radi na ispunjavanju misije kompanije – biti najpouzdaniji partner, kako kupcima tako i dobavljačima.

Razvoj

Tokom vremena, CTC Unit d.o.o. se konstantno razvijao i rastao. U 2010. kompanija je započela aktivnosti u regiji Zapadnog Balkana, gde se posebno ističe slovenačko tržište na kojem kompanija posluje preko svoje kompanije - ćerke CTC Unit d.o.o. Slovenija. Danas ova kompanija predstavlja odlično organizovanog, pouzdanog i respektabilnog distributera koji pokriva čitavo tržište Slovenije.

Distribucija

Distributivni i logistički centar lociran je u industrijskoj oblasti u blizini beogradskog aerodroma, na autoputu, i čine ga 4.000 m2 skladišnog kapaciteta, (uključujući carinsko skladište), kancelarijski prostor i show room.

U proseku, magacin izdaje blizu 2 miliona komada proizvoda godišnje, a prima preko 200 šlepera sa robom.

Struktura

Zahvaljujući stalnom rastu i razvoju, vremenom je u kompaniji formirano nekoliko sektora. Ovako izgleda strukturna šema kompanije CTC Unit d.o.o.

Mali kućni aparati, nega i rasveta

CTC Unit d.o.o. u svojoj ponudi ima veliki broj brendova, a za većinu je generalni uvoznik i distributer.

U delu malih kućnih aparata, kompanija je od svog osnivanja generalni distributer nemačkih brendova Clatronic, Profi Cook, Profi Care, AEG i Bomann, kao i za Panasonic aparate. Najnovije u ponudi je u svetu odavno poznat brend Silk’n, linija aparata za negu.

Zvanični smo uvoznici Philips dekorativne rasvete i sijalica.

Sve za kuću

U delu neelektrike, u svojoj ponudi imamo proizvode od stakla renomiranog italijanskog brenda Bormioli Rocco, Keeeper plastični program za domaćinsvo kao i baby program, ruskog lidera u filtraciji vode Geyser, posuđe Tefal, Krios sezonski program piknik frižidera. Odnedavno u ponudi imamo i program emjliranih šerpi Infinity, kao i renomirani svetski brend Pyrex.

Texell

Sa posebnim zadovoljstvom kompanija CTC-UNIT d..o.o. još u 2011. započela je razvoj svog private label-a pod sada već prepoznatljivim imenom Texell.

Krenuli smo sa ciljem da stvorimo liniju proizvoda koja će se svojim karakteristikama izdvojiti iz postojeće ponude.
Od tog trenutka pa do sada, posvećeno radimo na istraživanju, kreiranju, razvoju i distribuciji proizvoda pod robnom markom Texell, sa ciljem da kroz zadovoljstvo naših kupaca postanemo tržišni lider.

ATV & Nautica

Još jedan od sektora CTC-UNIT-a je NAUTICA, ekskluzivni uvoznici smo i distributeri nekoliko svetski poznatih nautičkih brendova: američkih – Sea Ray i Rinker, francuskih- Jeanneau i Prestige Yachts i italijanski – Saver, pored plovila zastupnici smo za vanbrodske motore marke Suzuki Marine i brodske motore Volvo Penta.

CTC-UNIT ATV&Nautica dept. je takodje ekskluzivni uvoznik i distributer ATV i moto programa. Naši kupci dobijaju samo najbolji kvalitet kroz brendove kao što su: ruski Stels, američki Artic Cat, kineski Linhai, tajlandski Access Motor i švajcarski Quadro Vehicles. SAZNAJ VIŠE

Stanogradnja

Sektor stanogradnje kao zaseban sektor uspešno se bavi aktivnostima vezanim za nekretnine. U proteklih par godina učestvovali smo u nekoliko projekata, a od 2009. nezavisno investiramo i gradimo stambene prostore u Beogradu. SAZNAJ VIŠE

Pollino plast

Polino Plast se bavi proizvodnjom kvalitetnih proizvoda od plastike, namenjene za skladištenje i transport voća, povrća i hrane. Jedna od najvećih fabrika za proizvodnju box paleta i gajbica raznih dimenzija u ovom delu Evrope. Pored domaćeg tržišta, zastupljeni smo širom Evrope i Rusije. SAZNAJ VIŠE

Top