Clatronic

CTC Clatronic evropski lider u srednjoj i višoj srednjoj klasi u konzumnoj tehnici, osnovan 1985. godine u Nemačkoj, vrlo uspešno se bavi snabdevanjem malim i velikim električnim aparatima. Grupacija se i dan danas širi, dok iz njenog logističkog centra u Kempenu na 70000 kvm snabdeva se skoro svaka velika trgovina na celome svetu.

Nega i lepota

Program proizvoda koji se odnose na negu lepote izuzetno je zastupljen u Clatronicu. Postoji veliki broj aparata koji obogaćuju ovaj program, a odnos cena- kvalitet će Vas navesti na kupovinu baš ovog Brenda. Važno je pomenuti i to da proizvodi ovog segmenta imaju namenu kako kod nežnijeg pola, tako i jačeg.

Color serija

Najnovije serije malih kuhinskih aparata krase atraktivne boje. Serije su nazvane color up your life i rock and retro, i osmišljene su tako da oplemene i razvesele svaki prostor, bilo da je moderan ili pak klasičan, baš zbog tog šarmantnog i veselog stila.

Domaćinstvo

Svako savremeno domaćinstvo zahteva posedovanje većeg broja aparata , pa ne čudi što se toliki akcenat stavlja na razvoj istih. Clatronic se potrudio da svojom ponudom izađe u susret svim potrebama današnjeg prosečnog potrošača. S tim na umu treba istaći da i za prosečnog potrošača, Clatronic nudi aparate za domaćinstvo po prihvatljivim cenama.

Top